Watt's Next?


We zijn een bedrijf opgericht in 2020 met als enige doel het promoten van elektrische mobiliteit en groene, duurzame oplossingen die daar een verlengstuk van kunnen zijn. We doen dat niet vanuit een commercieel oogpunt, maar wel vanuit een diepe bezorgdheid over klimaat, milieu en de toekomst van onze kinderen en de generaties na hen. 


We willen zoeken naar hoe we efficiënter met energie kunnen omgaan, naar welke manieren er zijn om meer zelfvoorzienend te zijn en minder afhankelijk te zijn van een wispelturige markt, met groene energie als rode draad. Dat we ons daarvoor laten omringen door mensen zoals jij is niet toevallig, een community van early adopters en mensen die de neus in dezelfde richting zetten, zal ons net helpen bij het halen van die doelstellingen. Naast bovenstaande willen we immers ook een onderwijzende rol spelen, in discussie treden, kritisch zijn en informeren met feiten en het aanreiken van welgefundeerde antwoorden. Dat jij al tot hier bent geraakt, misschien onder impuls van je nieuwsgierigheid, zegt genoeg, dan hebben we alvast een steentje kunnen verleggen. 

Goed gelegen


We hebben een nagelnieuw pand met showroom en winkel in hartje Bonheiden, op een boogscheut van de E19.

Nexters. 


Ons team bestaat uit installateurs en ervaringsdeskundigen met zeer uiteenlopende en ontzettend boeiende ervaringen in de rugzak. Wat we gemeen hebben is onze leergierigheid, onze onstuitbare nieuwsgierigheid, volharding en liefde voor onze planeet. 

Tim

Bezieler, oprichter, begenadigd EV-rijder en pleitbezorger voor een groenere planeet. Letters en beeld zitten in zijn dna; passie voor technologie en fotografie. Verdiept zich in IT, apps en smart devices.

Kevin

Installateur van het eerste uur. Krachtpatser die niet van ophouden weet. Stevige rugzak in bouwwerken en elektrotechnische toepassingen. Bedenkt oplossingen in complexe situaties.

Giovanni

Klaar voor een nieuw avontuur in het boeiende EV-landschap. Hij zal voor ons vooral in West-Vlaanderen installeren.

Laïla

Behartiger van een vlotte planning en opvolging. Gebeten door marketing en onstilbare honger naar nieuwe tools om processen te verbeteren of dingen te creëren. Grote fan van Muse.

Michael

Bioloog met QC-achtergrond die voor een heuse carrièreswitch is gegaan. Werk maken van de energietransitie en inzetten van nieuwe technologieën zijn zijn ding.

Stef

Vennoot. Ingenieur met een gigantische rugzak vol knowhow over elektriciteit en netwerken. Uitdagingen zijn zijn ding. Nieuwe technologieën nog meer. Focus op duurzaamheid en hockey.

Kjell

Nog iemand die een passie heeft weten om te zetten in kwaliteitsvol werk. Kjell maakt graag arty-farty foto's van zijn creaties.Hallo zeggen?


We're all ears!